На Кременчуцькому водосховищі рятують рибу від задухи

На Кременчуцькому водосховищі рятують рибу від задухи

Черкасирибоохороною постійно ведеться контроль за ходом зимівлі водних біоресурсів на Кременчуцькому водосховищі, повідомлено користувачів щодо проведення обов’язкових заходів по боротьбі із задухою водних біоресурсів. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкасирибоохорони.

Управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Черкаській області спільно з користувачами водних біоресурсів проводяться профілактичні заходи з метою попередження виникнення передзаморних, заморних явищ та запобігання масової загибелі водних біоресурсів шляхом прорубування лунок та встановленя в них снопів з очерету.

12.01.2016 року державними інспекторами Черкасирибоохорони спільно з представниками Держекоінспекції у Черкаській області було відібрано проби води на визначення вмісту розчиненого у воді кисню на проблемних відшнурованих ділянках Кременчуцького водосховища.

Відповідно до результатів дослідження вміст розчиненого у воді кисню коливається від 7,9 до 12,2 мг/дм³, що є сприятливим для зимівлі водних біоресурсів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x