На Монастирищині обговорили питання виділення земельних ділянок учасникам АТО

На Монастирищині обговорили питання виділення земельних ділянок учасникам АТО

Про виділення земельних ділянок учасникам АТО на території селища Цибулів Монастирищенського району говорили під час засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції. Воно відбулось за участю голови райдержадміністрації Олега Недогоди, співголови Центру допомоги учасникам АТО, заступника голови райдержадміністрації Руслана Терещука, голови Цибулівської селищної ради Юрія Калашника, учасників АТО та інших. Про це «Нова Доба» дізналася у Монастирищенській районній державній адміністрації.

У ході зібрання зазначили, що до Монастирищенського відділу Держгеокадастру надійшло 25 заяв про виділення земельних ділянок в адмінмежах селища Цибулів для ведення особистого селянського господарства учасникам АТО. З них 11 осіб отримали дозвіл на розробку технічної документації на розробку проекту землеустрою.

Олег Недогода дав роз’яснення щодо отримання кредиту під будівництво в рамках державної Програми «Власний дім». Та для оперативного вирішення проблемних питань щодо виділення земельних ділянок військовослужбовцям дав ряд доручень відповідним структурам, зокрема щодо моніторингу земельних часток (паїв), інвентаризації землі сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x