Щедрувальники на Катеринопільщині обікрали авто

Щедрувальники на Катеринопільщині обікрали авто

Сп’янілі молодики, вирішивши, що нащедрованих коштів їм замало, обікрали автомобіль, що був припаркований на узбіччі. За вчинене їм загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це \”Нова Доба\” дізналася в секторі комунікацій ГУ НП Черкаської області.

До Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку. 24-річний житель одного із сіл району, розповів, що вночі невідомі зламали та обікрали його авто. Із салону автомобіля викрали антену, автомагнітолу, аудіоколонки, а також забрали спойлер та бічне дзеркало. Сума збитків встановлюється.

Правоохоронці оглянули місце події. Навколо автомобіля зловмисники залишили безліч слідів. Також в салоні були виявлені розсипані зерна кукурудзи. Потерпілий зазначив, що насіння в салоні при ньому не було. Поліцейські провели подворовий обхід. Від людей дізналися, що вночі до них приходили посівальники, серед них було двоє, що посівали кукурудзою. Поліцейським вдалося встановити їх особи. Ними виявилися двоє місцевих жителів 18 та 26 років. Їх відшукали за місцем проживання. Як вдалося встановити слідству, молодики тієї ночі були напідпитку, тож, окрім нащедрованих гостинців, вирішили обікрасти ще й авто. Крадене розділили між собою.

За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x