До ювілею університету проведуть Всеукраїнську конференцію

До ювілею університету проведуть Всеукраїнську конференцію

26 лютого 2016 року відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція: «Черкаському національному університету ім. Б. Хмельницького — 95: історія та сучасність», присвячена 95-річчю заснування вищого навчального закладу.

Основні напрями роботи конференції:
1. Зародження педагогічної освіти на Середній Наддніпрянщині.
2. Історичний шлях Черкаського вищого навчального закладу: від інституту народної освіти до державного педагогічного інституту – державного університету і до Черкаського національного університету.
3. Становлення і розвиток професорсько-викладацького колективу.
4. Викладання в університеті природничих, гуманітарних та психолого-педагогічних наук у відповідності до кращих європейських стандартів та вимог Закону України про вищу школу.
5. Роль і місце в історичній долі України випускників університету.
6. Сучасний стан діяльності університету, перспективи та конкретні напрями перетворення університету в дослідницький вищий навчальний заклад.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

До участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції запрошуються представники університетів України, вищих навчальних закладів Центрально-українського регіону, викладачі, випускники Черкаського вищого навчального закладу, представники громадськості, аспіранти, студенти, майбутні абітурієнти.

У програмі конференції передбачено ознайомлення її учасників з навчальною, спортивною базою, умовами проведення студентського дозвілля, проживання студентів та викладачів, а також із оновленими експозиціями музеїв університету: університетського, музею рушника, літературної історії Черкащини, археологічного, зоологічного, музею Б. Хмельницького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x