Тальнівчанин украв у пенсіонерки 5 мішків пшениці

Тальнівчанин украв у пенсіонерки 5 мішків пшениці

Крадія затримали протягом доби. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України.
Із повідомлення про крадіжку пшениці до чергової частини Тальнівського відділення поліції звернулась 90-річна мешканка одного із сіл району. Зловмисник викрав 5 мішків з пшеницею з прибудинкового приміщення. У середину потрапив, зірвавши замок на вхідних дверях. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Правоохоронці, що прибули за викликом, опитуючи місцевих жителів дізналися, що в ніч крадіжки люди декілька разів бачили свого односельця, який носив мішки. Ним виявився непрацюючий 34-річний місцевий житель. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів. Він розповів, що має борг і потрібно було терміново віддати гроші товаришу, який погодився його забрати зерном. Пшеницю вирішив викрасти у пенсіонерки, що проживає навпроти.

Речові докази вилучено. За цим фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x