На Драбівщині жінка обікрала пенсіонерку

На Драбівщині жінка обікрала пенсіонерку

З підсобного приміщення зловмисниця викрала алюмінієвий посуд та радіопідсилювач. Наступного дня викрадений метал здала на брухт. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Драбівського відділення поліції звернулась 81-річна місцева жителька. Пенсіонерка розповіла, що невідома особа з підсобного приміщення викрала алюмінієвий посуд та радіо підсилювач. Правоохоронці, які прибули на виклик провели огляд місця події та опитали можливих свідків. Під час перевірки пунктів прийому металобрухту, правоохоронці дізнались, що до них приходила жінка, яка здала на брухт речі про які запитували працівники поліції. Працівник пункту надав опис жінки. Проведеними заходами правоохоронці встановили особу підозрюваної, нею виявилася 44-річна місцева жителька.
У кабінеті слідчого жінка пояснила, що ввечері проходячи повз чужого подвір’я, побачила не зачинене підсобне приміщення та вирішила його обікрасти. В середині приміщення знайшла поліетиленові мішки, куди поскладала алюмінієвий посуд та радіопідсилювач. Наступного дня викрадене здала не металобрухт.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x