Творчі вечорниці від комітету самоорганізації «Богданівський»

Творчі вечорниці від комітету самоорганізації «Богданівський»

Голова комітету самоорганізації «Богданівський» Оксана Мелікова прагне здружити мешканців мікрорайону та спільно з ними вчитися чомусь новому. Вона організовує проект «Творчі вечорниці». На «вечорницях» відбуватимуться своєрідні творчі майстер-класи, під час яких професійні майстрині або звичайні жителі, які займаються творчістю, навчатимуть інших робити поробки, прикраси та багато іншого. Гостями можуть бути від малечі до людей старшого віку. Головне – бажання цікаво та творчо провести час.

Перші вечорниці відбудуться 21 січня в приміщенні комітету. Початок о 18.30. На них навчатимуть виготовляти квіти-прикраси.

«Я сама дуже люблю вчитися і створювати оригінальні речі своїми руками. Це цікаво та корисно для саморозвитку. Крім того, процес творіння зазвичай заспокоює, – зазначає Оксана Мелікова. – Для мене важливо зацікавити цим проектом жителів мікрорайону, навчити їх створювати прекрасне своїми руками. Також прагну залучити і «домашніх майстрів», які зазвичай створюють для себе, щоб вони поділилися своїми вміннями з іншими».

Оксана Мелікова звертається до жителів, які вміють творити своїми руками (в’язати, плести, вишивати тощо), з проханням звертатися до КСН і потім вчити інших.

Комітет відчинено для відвідувачів за адресою вулиця Гоголя, 390 щовівторка з 9 до 11 та щочетверга з 18 до 20 години.

Дата: 21 січня о 18.30
Місце: Черкаси, вулиця Гоголя, 390
Ціна – безкоштовно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x