У Чорнобаї відкрився басейн

У Чорнобаї відкрився басейн

Для жителів Чорнобаївського району з’явилась чудова нагода подбати про своє здоров’я та розвивати всю групу м’язів у спортивному плавальному басейні. Так на Водохреще, розпочато роботу плавального басейну в Чорнобаївському районному спортивному комплексі, який відтепер отоплюється за допомогою автономної котельні, яка працює з використанням енергоефективних джерел палива, що зможе забезпечити роботу басейну навіть влітку. Плавальний басейн відповідає стандартним нормам та розмірам, має просторі роздягальні, душові з необхідним обладнанням. У залі працює інструктор з плавання, стан здоров’я контролює медичний працівник.
Усі начальні заклади Чорнобаївського району мають право на безкоштовне відвідування басейну організованими групами дітей згідно з графіком з 12:00 по 17:00 годину. Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Як зазначав голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда: «Одним з головних пріоритетів нашої роботи, це перш за все здоров’я населення, пропаганда здорового способу життя, зацікавленість дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом. Адже в здоровому тілі – здоровий дух. Не зважаючи на всі складності сьогодення ми не залишаємо осторонь розвиток фізичної культури і спорту. Стратегією розвитку району ми планували відійти від газової залежності та втілити в життя опалення спортивного комплексу з використанням енергоефективних джерел палива і ми цього досягли. Відтепер робота басейну не залежатиме від опалювального сезону. Крім того, планується заміна вікон на енергоефективні, роботу в цьому напрямку розпочато, уже замінено вікна в роздягальнях».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x