Працівник фіскальної служби в області відмовився від хабара

Працівник фіскальної служби в області відмовився від хабара

Як поінформував начальник відділу власної безпеки при ГУ ДФС у Черкаській області ГУВБ ДФС України Володимир Капура, вчора працівники військової прокуратури Черкаського гарнізону спільно з працівниками ВВБ при ГУ ДФС у Черкаській області ГУВБ ДФС України та оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області задокументували факт передачі двома громадянами неправомірної вигоди (хабара) працівникові фіскальної служби. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Гроші призначались як винагорода за невжиття працівником ДФС заходів з документування протиправної діяльності вказаних осіб з виготовлення та продажу фальсифікату.

Фіскал відмовився отримувати хабар і попередив про зроблену йому пропозицію відповідний підрозділ із запобігання та протидії корупції в органах ДФС.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінального правопорушення та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x