Прокуратура перевірятиме законність використання бюджетних коштів під час купівлі квартир учасникам АТО

Прокуратура перевірятиме законність використання бюджетних коштів під час купівлі квартир учасникам АТО

Прокуратурою області за результатами вивчення стану законності використання бюджетних коштів під час купівлі квартир для сімей загиблих та поранених учасників антитерористичної операції на Сході України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом можливого привласнення (розтрати) бюджетних коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем службовими особами Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Черкаської обласної державної адміністрації під час придбання у одного з товариств з обмеженою відповідальністю 16 квартир за цінами, що перевищують ринкові. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України доручено слідчому управлінню Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

На цей час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, по його завершенню прокуратурою буде прийнято остаточне рішення в межах чинного законодавства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x