«Черкаські Мавпи-99» виграють четвертий тур ВЮБЛ

«Черкаські Мавпи-99» виграють четвертий тур ВЮБЛ

Баскетболісти «Черкаських Мавп-99» виграли усі три матчі четвертого туру чемпіонату України. Серед них підопічні Володимира Чурсіна обіграли лідера групи, СДЮШОР-5 (Дніпропетровськ). Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

У Харкові завершився четвертий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 1999-го року народження. У цьому турі між собою грали чотири кращі команди групи А – СДЮШОР-5 (Дніпропетровськ), «Черкаські Мавпи-99», «Політехнік» (Харків) та ДЮСШ-12 (Запоріжжя). За підсумками матчів визначиться підсумкове турнірне становище у цій групі. Далі ці команди гратимуть стикові матчі із командами групи Б.

«Черкаські Мавпи-99» відіграли усі три матчі. У першій грі підопічні Володимира Чурсіна переконливо обіграли лідера групи, СДЮШОР-5 – 88 : 66. Причому раніше черкасці ще не вигравали у дніпропетровців.

А вчора «Мавпи-99» здобули ще одну переконливу перемогу, над місцевим «Політехніком» – 86 : 59.

СДЮШОР-5 (Дніпропетровськ) – «Черкаські Мавпи-99» 66 : 88 (20 : 23, 24 : 15, 8 : 24, 14 : 26)

ХОВУФК-Політехнік (Харків) – «Черкаські Мавпи-99» 59 : 86 (17 : 25, 15 : 16, 17 : 19, 10 : 26)

Володимир Чурсін, головний тренер «Черкаських Мавп-99»:

«Важливий тур, в якому нам треба виграти, щоб посісти якомога вище місце в групі. Задоволений двома матчами. Виграли у команди Дніпропетровська. До цього ми у них програли. Хороший матч провели Бачурін, Нагорний, Мельник та Войтович. Добре налаштувалися і впевнено зіграли. Сьогодні також якісний матч із Харковом. До цього ми ретельно попрацювали над фізичною підготовкою та захистом. Відповідно, це позначилося на грі. Ми додали в агресії у захисті. Гравці відчували впевненість у своїх кидках, тому добре влучали з периметру. Тепер треба так само зіграти із Запоріжжям, і можна сподіватися на мінімум другу сходинку».

У суботу «Черкаські Мавпи-99» переграли команду ДЮСШ-12 (Запоріжжя).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x