Освітні заклади Сміли не працюватимуть до лютого

Освітні заклади Сміли не працюватимуть до лютого

У п’ятницю 22 січня стало відомо, що у зв’язку із масовим поширенням грипу та через холод і морози понад -15° С у Смілі учнів загальноосвітніх шкіл та дитячих садочків відправили по домівках на тиждень. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Юрова гора».

Такий «карантин» у місті триватиме до 1 лютого. Кількість захворювань на грип у місті не перевищує епідеміологічний поріг, але ситуація постійно моніториться.

Поки що морози у Смілі сягають позначки – 17 – 22 º С. За даними Гідрометцентру, на найближчі дві доби очікується невелика хмарність, можливі опади. Подальше посилення морозів вночі до 25 – 27°, а вдень – 17 – 22º, На дорогах ожеледиця.

Зважаючи на такі погодні умови, «надзвичайники» радять городянам та гостям міста утриматися від довготривалого перебування на вулиці, щоб уникнути переохолодження та обмороження.

Довідка: Як повідомили в міському управлінні освіти, відповідно до державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, у приміщеннях шкіл відносна вологість повітря має бути 40-60 ºC, температура повітря в класах і кабінетах +17-20 °C, у спортивному залі +15-17 º C, у роздягальнях при спортзалі +19-23 ºC, у бібліотеці +16-18 ºC, у медичних кабінетах +21-23 ºC, у спальних приміщеннях +18-20 ºC, у вестибюлі, гардеробі +16-19 ºC, у туалетах +17-21 ºC.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x