Прокуратура закликає черкащан припинити свавілля

Прокуратура закликає черкащан припинити свавілля

Прокурор області Геннадій Дем’яненко звернувся до черкащан у зв’язку з подіями, що відбулися сьогодні ввечорі в облдержадміністрації. Він нагадав про правову відповідальність за протизаконні дії і попередив, про те, що правоохоронними органами будуть розслідувані всі факти. Про це „Нова Доба” дізналася в прокуратурі Черкаської області.

– Мешканці міста Черкаси та області, припиніть свавілля та протиправні дії. Не порушуйте закони. Адже усім незаконним вчинкам буде надано відповідну правову оцінку, – сказав Геннадій Дем’яненко. – Правоохоронними органами будуть розслідувані усі факти захоплення адміністративних будівель, блокування роботи державних установ та перекриття доріг.

Крім того, прокурор нагадав про існування кримінальної відповідальності і за поширення закликів спрямованих на вчинення правопорушень.

– Прошу громадян не піддаватися на політичні провокації. Адже ті, хто сьогодні підбурює вас на протизаконні дії не будуть замість вас відповідати за вчинені вами правопорушення, – додав прокурор області.

Як повідомили в прокуратурі, за фактом масових заворушень і блокування адмінбудівлі Черкаської облдержадміністрації органами внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294 та ч. 2 ст. 341 КК України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x