Карантин на Чорнобаївщині продовжується

Карантин на Чорнобаївщині продовжується

25 січня на засіданні комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик прийняли рішення продовжити дітям канікули у зв’язку із високим рівнем захворюваності.
«Нова Доба» про це дізналась на сайті Чорнобаївської РДА.

Про стан захворюваності серед учнів навчальних закладів району доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна, яка зазначила , що станом на 25.01.2016 р. з 3611 учнів відсутні на заняттях 888 з них 585 хворих. Найвищий процент відсутності в Хрестителівськорму НВК 48% учнів, Чорнобаївській ЗОШ № 1 – 41,4%, Чорнобаївській ЗОШ № 2 – 30,5% та Чорнобаївській гімназія – 41,2%. Серед захворілих – 92 школярі, 7 госпіталізовані.

Про роботу медичних закладів в період загострення епідемічної ситуації із захворювання на грип та ГРВІ, забезпечення медикаментами та медичним транспортом розповіли головний лікар Лівобережної швидкої медичної допомоги філії КУ «Обласного центру екстреної швидкої медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» – Наталія Гичка, заступник головного лікаря Чорнобаївської центральної районної лікарні Сергій Чуба, головний лікар комунального закладу Чорнобаївської районної ради «Чорнобаївський центрпервинної медико-санітарної допомоги Любов Тарасенко.

Медичні заклади району забезпечені необхідними матеріалами та медикаментами для надання невідкладної допомоги. Повністю забезпечені пальним для здійснення виїздів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x