Пішла з життя доктор педагогічних наук Олена Савченко

Пішла з життя доктор педагогічних наук Олена Савченко

25 січня 2016 року після тяжкої тривалої хвороби пішла з життя доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки вищої школи і освітнього менеджменту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олена Павлівна Савченко (1953-2016). Про це повідомляють на сайті ЧНУ.

38 років життя вона віддала навчальному закладу, в якому сама отримала вищу освіту. З 2012 очолювала ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва. Нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», медаллю Академії педагогічних наук України «Ушинський К. Д.», подяками та почесними грамотами університету.
За роки її наукової діяльності опубліковано понад 100 праць, серед яких — монографії і посібники.
Олену Павлівну ми знаємо та шануємо як талановитого вченого, прекрасного викладача, яка підготувала не одне покоління педагогів у ЧНУ імені Богдана Хмельницького, людину високої культури та громадянського обов’язку. Наукова і викладацька діяльність була справою усього життя покійної.

Університетська громада глибоко сумує з приводу передчасної втрати. Світла пам’ять про прекрасну людину назавжди залишиться у серцях близьких, колег та всіх, хто знав Олену Павлівну.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x