На Золотоніщині засудили пару, які побили людину на інвалідному візку

На Золотоніщині засудили пару, які побили людину на інвалідному візку

Колегією суддів судової палати в кримінальних справах апеляційного суду Черкаської області задоволено апеляційну скаргу прокурора на вирок Золотоніського міськрайонного суду. Про це «Новій Добі» повідомили у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Сімейна пара із с. Скориківка Золотоніського району умисно, шляхом перекидання інвалідного візка, спричинили інваліду першої групи з дитинства ушкодження у вигляді травми голови зі струсом головного мозку, що, згідно висновку судово-медичної експертизи, відноситься до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

За такі дії суд першої інстанції засудив одного з обвинувачених за ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 125 КК України (нанесення легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я, вчинене групою осіб без попередньої змови між собою) до 200 годин громадських робіт. Обвинувачену жінку суд визнав невинуватою та виправдав за відсутністю в її діях складу злочину.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням, прокурором подано апеляційну скаргу, за результатами розгляду якої апеляцію прокурора задоволено, вирок Золотоніського міськрайонного суду скасовано та ухвалено новий обвинувальний вирок, яким обвинувачених визнано винними за ч.1 ст.28, ч.2 ст.125 КК України та призначено покарання у виді 200 годин громадських робіт чоловікові та штрафу в розмірі 1700 гривень жінці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x