Житель Шполянщини обікрав своїх кумів

Житель Шполянщини обікрав своїх кумів

В одному із сіл Шполянського району раніше судимий чоловік обікрав своїх кумів. Його затримали протягом години, за вчинене йому загрожує покарання від трьох до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського відділення поліції звернулись двоє жителів одного із сіл району та повідомили про крадіжки. В одного потерпілого зловмисник з сараю викрав 50 кілограм насіння соняшника, а в іншого – по 90 кілограмів зерна пшениці та кукурудзи.

Правоохоронці оглянули місце події та по слідах, залишених на снігу, вирахували підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 38-річний кум потерпілих. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, він зізнався, що потрібні були кошти на оковиту, тому вирішив обікрасти своїх кумів. В обох випадках двері у підсобних приміщеннях були відчиненими. Він уночі виніс викрадене, відразу сплатив свої борги зерном, іншу частину продав за 40 гривень та півтора літри горілки.

Речові докази вилучено та повернуто потерпілим. За даними фактами Шполянським відділенням поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x