Черкащани відзвітували у міністерстві про розвиток спорту в області

Черкащани відзвітували у міністерстві про розвиток спорту в області

У Міністерстві молоді та спорту України відбувся захист річного звіту по фізичній культурі та спорту Черкащини. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

26 січня згідно встановленого Міністерством молоді і спорту України графіком відбувся захист результатів роботи за 2015 рік.

Начальник управління Максим Зеленський доповів про стан фізичної культури та спорту в області, про проведений моніторинг кадрового, матеріально-технічного, фінансового забезпечення сфери фізичної культури і спорту, кількості залученого населення до занять фізичною культурою і спортом в області та означив пріоритети на 2016 рік.

Комісію по прийому звіту очолював заступник Міністра Міністерства молоді та спорту України Ярослав Войтович.

До складу комісії також входять 25 осіб, серед яких начальник департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту, заступник директора департаменту олімпійського спорту, представник фінансово-економічного управління, начальник управління організаційної роботи та планування Міністерства молоді та спорту України, голови Всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств та інші.

Означений звіт дає можливість аналізувати повну інформацію про фізкультурні кадри, спортивні споруди, витрати на фізичну культуру та спорт з усіх джерел фінансування, кількість осіб, що залучені до занять фізичною культурою та спортом, стан розвитку клубної системи і, в результаті, здійснювати планування роботи враховуючи сильні та слабкі сторони, належно виставляючи пріоритети.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x