У Черкасах запрацював консультаційний пункт з питань захисту прав дітей

У Черкасах запрацював консультаційний пункт з питань захисту прав дітей

На базі служби у справах дітей Черкаської міської ради розпочав роботу мобільний консультаційний пункт для прийому громадян з питань захисту соціальних прав дітей. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Позитивну практику щодо безкоштовного консультування з правових питань незахищених категорій населення продовжує Черкаський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Міністерства юстиції України. Цього разу вже з питань захисту прав дітей. Отримати правову допомогу в інтересах дітей можуть їх законні представники (батьки, опікуни та піклувальники), а також самі діти.

Звернувшись до консультаційного пункту, черкасці зможуть отримати не лише роз’яснення щодо обсягу прав та соціальних гарантій дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах, але й відразу оформити в їх інтересах звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги та отримати адвоката. Його послуги оплатить держава.

Представник Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, адвокат, що надає безоплатну правову допомогу, та спеціаліст служби у справах дітей Черкаської міської ради надають консультації кожної ІІ та IV п\’ятниці місяця з 14:00 до 16:00 за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170, каб. 212.

Черкаський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Міністерство юстиції України:

18001, м. Черкаси, вул. Гоголя, 221 (пер-я вул. Гоголя та Кірова)
тел. (0472) 32-46-76

Єдиний телефон безкоштовної гарячої лінії 0-800-213-103.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x