На Корсунщині затримали домушника

На Корсунщині затримали домушника

З нежитлового будинку потерпілої зловмисник викрав пральну машину, алюмінієвий посуд та речі домашнього вжитку. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до працівників поліції звернулась 48-річна жителька одного із сіл Корсунь-Шевченківського району. Жінка розповіла, що з її будинку невідома особа викрала пральну машинку, алюмінієвий посуд та речі домашнього вжитку.

Правоохоронці провели огляд місця події та опитали можливих свідків. Під час подворового обходу працівники поліції дізнались, що люди бачили, як біля будинку потерпілої перебував чоловік, який виносив речі та вантажив їх у машину. Надавши опис підозрюваного, правоохоронці розпочали його пошуки. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 35-річний раніше судимий житель міста Корсунь-Шевченківський. Чоловіка затримали на одній із вулиць міста та доставили до поліції. Свої дії зловмисник пояснив безгрошів’ям. Вночі поник на подвір’я потерпілої, з дверей будинку зірвав замок та викрав речі.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x