У Черкаському районі від пожежі загинув господар будинку

У Черкаському районі від пожежі загинув господар будинку

29 січня о 02:15 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Шевченка в селі Хацьки. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Сусід, який побачив дим, що виходив з-під покрівлі будинку, негайно зателефонував до Служби порятунку «101». Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив та знищив покрівлю і перекриття будинку на площі 5 м.кв., меблі, а також речі домашнього вжитку.

На ліквідацію загорання оперативно прибули рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини та добровільна пожежна дружина газонаповнювальної станції із села Хацьки, які спільними зусиллям впродовж години впоралися з вогнем. Під час проведення розвідки в одній із кімнат задимленого будинку бійці ДСНС виявили бездиханне тіло 68- річного господаря.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x