Доля Черкаських активістів має вирішитися до 17.00

Доля Черкаських активістів має вирішитися до 17.00

Під час мітингу коло Черкаської обласної прокуратури черкаські опозиціонери Леонід Даценко, Любов Майборода та Микола Булатецький домоглися зустрічі із прокурором. Він пообіцяв розглянути звернення депутатів та батьків затриманих про помилування протягом трьох годин. Про це щойно повідомив власний кореспондент «Нової Доби».

– Ми зробимо все можливе, щоби розглянути справи затриманих до 17 години, – пообіцяв прокурор Черкаської області Геннадій Дем’яненко. У свою чергу він попросив опозиціонерів, що очолили черкаських мітингувальників, забезпечити мирний мітинг і стримувати розгніваних людей від протиправних дій.

Крім іншого і депутати, і батьки затриманих наполягають аби обласна прокуратура якнайшвидше розібралася із людиною, що з 4 поверху Черкаської ОДА кинула вазон на голову студентці із Черкас. Тим паче, що його фото уже є в Інтернеті.

Геннадій Дем’яненко був не багатослівним. Він попросив депутатів, аби ті вплинули на громадськість, зокрема, стримували від незаконних захоплень адмінприміщень та порушень громадського порядку. Також він зазначив, що прийняв звернення депутатів, пообіцяв їх розглянути і ухвалити законне рішення.

Під час зустрічі із прокурором були присутні кілька батьків хлопців, яких вчора було затримано. Вони запевняли, що їхні діти до погрому ОДА не причетні, тож їх було затримано незаконно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x