Черкаські землевпорядники за рік провели державну експертизу понад 1,6 тисячі об’єктів

Черкаські землевпорядники за рік провели державну експертизу понад 1,6 тисячі об’єктів

Протягом 2015 року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області провели експертизу 1 603 комплектів проектно-технічної документації, розробленої державними землевпорядними організаціями та іншими суб’єктами підприємницької діяльності.
За результатами перевірки, 1 136 комплектів документацій (70,9 % від загальної кількості) оцінено позитивно. На доопрацювання працівники землевпорядної служби Черкащини повернули розробникам 467 (29,1 %) документацій. Про це \”Нова Доба\” дізналася в ГУ Держгеокадастру в Черкаській області.

На території Черкаської області здійснюють господарську діяльність понад 70 суб’єктів господарювання, що виконують роботи із землеустрою, оцінки земель і проведення торгів.

Довідка:
Державна експертиза землевпорядної документації – це діяльність, метою якої є дослідження, перевірка, аналіз і оцінка об\’єктів експертизи щодо їхньої відповідності вимогам законодавства, встановленим стандартам, нормам і правилам, а також підготовка обґрунтованих висновків для ухвалення рішень стосовно об\’єктів експертизи. Про це йдеться в Законі України «Про державну експертизу землевпорядної документації».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x