До Черкас приїде Міністр охорони здоров\’я

До Черкас приїде Міністр охорони здоров\’я

2-го лютого Черкащину відвідає Міністр охорони здоров\’я України Олександр Квіташвілі. Візит запланований у рамках підтримки третього туру імунізації проти поліомієліту. Міністр побуває у дитячій міській поліклініці № 3 та поспілкується з журналістами. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

Під час зустрічі з Олександром Квіташвілі буде надана інформація про поліомієліт та загрози, які він несе, ситуацію в країні зі спалахом поліомієліту, перебіг третього туру вакцинації, вакцину та її якість, а також рекомендації експертів у контексті захворюваності на грип та ГРВІ.

Участь у прес-конференції також візьмуть керівник Управління охорони здоров\’я Черкаської ОДА Михайло Лобас, начальник відділу надання медичної допомоги матерям та дітям Управління Наталя Лакуста, міжнародний радник ЮНІСЕФ з питань охорони здоров\’я та харчування в надзвичайних ситуаціях Драгослав Попович, координатор команди ВООЗ із реагування на спалах поліомієліту Денніс Кінг, заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x