Звернення Воротника: врятуймо місто разом!

Звернення Воротника: врятуймо місто разом!

Не хочу давати оцінку подіям, що сталися в місті. Протистояння перестало бути мирним. Постраждало майно громади міста. Постраждали люди – як протестувальники, так і правоохоронці. Моя пропозиція проста. Пропоную всім політичним силам створити підрозділ самооборони міста Черкаси. Мета – запобігання знищення майна громади, мародерства, загрози життю черкащан. Все це може привести до гуманітарної катастрофи в місті. Перш за все це миротворчий підрозділ. Організаційна форма – громадське формування з охорони громадського порядку. Якщо комусь зручніше, ДНД. Запрошую до участі в ньому представників всіх політичних сил – і опозиційних, і провладних. Це дасть можливість знайти порозуміння та запобігти зловживанням з обох боків. Пропоную залучитися і правоохоронцям. Засоби роботи – патрулювання території міста, охорона об\’єктів його інфраструктури, майна громади і окремих громадян. Тому що це надбання всіх черкащан, незалежно від їх політичних уподобань. Незалежно від того, хто стоїть і стоятиме при владі. Лише наші спільні дії можуть врятувати місто і його майбутнє. Разом ми зможемо запобігти кровопролиттю та протиправним діям. Прошу не бути байдужими! Не думайте, що Ваша хата з краю! Пам\’ятайте, що крайні хати горять першими!
Депутати черкаської міської та обласної ради від «Батьківщини», Партії регіонів та інших політсил, безпартійні, небайдужі громадяни, воїни-інтернаціоналісти і ті, що мають військовий або поліцейський досвід! Не стійте осторонь, залучайтеся!
Наша мета – не політична. Ми громада. Врятуймо місто разом. Черкаси мають належати черкащанам. Місто не повинно бути зруйноване. Жодне владне крісло не варте людської крові. Інфраструктура міста не має партійності!
Телефоном я попередньо отримав зацікавлення від багатьох своїх колег-депутатів міськради. Для небайдужих. Мій телефон 067 470 31 57. Я лише координую ідею. Зберемося і оберемо поміж нами достойного та досвідченого командира. Представникам правоохоронних органів пропоную залучитися до участі у цілком легальному формуванні по охороні громадського порядку.
З повагою, безпартійний депутат Черкаської міськради Воротник Валерій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x