Житель Кам’янщини обманом украв телефон у товариша

Житель Кам’янщини обманом украв телефон у товариша

Зловмисник заволодів телефоном потерпілого, який згодом продав перехожому за символічну суму. За такі дії шахраю загрожує обмеження волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Кам’янського відділення поліції звернувся 49-річний місцевий житель з повідомленням, що його ошукали. Потерпілий зазначив, що товариш узяв його мобільний телефон і не повернув. Сума завданого збитку становить близько 1300 гривень.

Поліцейські взялись за відпрацювання даної інформації, однак після інциденту, що трапився, зловмисник переховувався і не з’являвся вдома. Поліцейським вдалося його відшукати, паралельно з тим опитали свідків, які зазначили, що нещодавно даний чоловік пропонував їм купити телефон. Підозрюваного запросили до відділення поліції для дачі пояснень.

Як з’ясувалося, того дня чоловіки спільно випивали, коли у потерпілого розрядився мобільний телефон, зловмисник запропонував його зарядити. Заволодівши телефоном, продав його перехожому за символічну суму, аби вистачило на випивку.

За даним фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x