Бондаренко влаштував обшуки у чиновницьких кабінетах, щоб знайти скандальні документи

Бондаренко влаштував обшуки у чиновницьких кабінетах, щоб знайти скандальні документи

Кабінет начальника департаменту ЖКГ Черкаської міської ради Андрія Наумчука та начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка сьогодні обшукували працівники новоствореного Управління захисту економіки Національної поліції. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як повідомив сьогодні міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, обшук організували за його поданням. Обшук стосується кримінальної справи щодо ФОП Трояченко, яка у 2014 – 2015 роках виконувала ремонт зливової каналізації. З кабінету вилучили відповідні документи.

У подальшому можливі обшуки в інших чиновницьких кабінетах Черкас. «Ми намітили з правоохоронним органами невеличку ревізію діяльності міської ради, – повідомляє міський очільник. – Розумієте, коли я, як міський голова, запитую якісь документи, голова департаменту знаходить якісь «відмазки», мовляв, у міській раді їх немає, кудись передав».

Також Анатолій Бондаренко має на меті знайти й оприлюднити документи щодо отримання депутатами земельних ділянок у мікрорайоні «Поляна».

– Деякі депутати мали по 3-4 ділянки там разом зі своїми родичами. Я думаю, жителі нашого міста повинні знати цих героїв по прізвищах. Чому вони отримали ці ділянки, а воїни АТО – ні. Там дуже цікавий перелік прізвищ. На жаль, нам поки що не вдається знайти ці документи в оригіналі, але, думаю, що ми їх знайдемо, – поділився планами черкаський мер.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x