Черкаські фехтувальники поїдуть на чемпіонат Європи

Черкаські фехтувальники поїдуть на чемпіонат Європи

30-31 січня у м. Київ пройшов Чемпіонат України з фехтування на шаблях серед кадетів (до 17 років). Черкащину представляли 9 спортсменів, які боролись за місце в національній збірній команді України на Чемпіонаті Європи, який пройде у м.Новий Сад (Сербія) з 27 лютого. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

30 січня пройшли індивідуальні змагання серед юнаків та дівчат. Черкащанин Шатайло Дмитро посів друге місце, програвши у фіналі представнику м. Нетішин Данилюку Володимиру, але здобув собі місце в команді на Чемпіонат Європи та світу. Усього двох ударів не вистачило Гнідашевій Валерії, щоб потрапити до четвірки найсильніших, програвши майбутній чемпіонці – Смирновій Маргариті (Одеса). Але ті очки, які набрала Валерія два тижні тому у м. Мьодлінг (Австрія), посівши на Кубку Європи третє місце, дали ій право представляти нашу країну на Чемпіонаті Європи.

31 січня у командній першості збірна команда черкащан (Шатайло Дмитро, Кумпанський Олександр, Лифар Антон та Тютюнник Денис) посіла третє місце, програвши команді м. Київ за вихід у фінал та у двобої за третє місце виграла у команди Хмельницької області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x