На Драбівщині жінку обікрав власний онук

На Драбівщині жінку обікрав власний онук

З домоволодіння родич викрав ноутбук, велосипед та речі домашнього вжитку. Награбоване він продав та втік до міста Київ. Оперативними заходами зловмисника затримали та доставили до відділення поліції. Сума завданих збитків встановлюється. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернулась 56-річна жителька одного із сіл районів. Жінка розповіла, що її онук з будинку викрав ноутбук, велосипед та речі домашнього вжитку.

Вивчаючи обставини кримінального правопорушення працівники поліції з’ясували, що 28-річний чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та перебуває у розшуку. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів по встановленню місця перебування родича заявниці, правоохоронці затримали чоловіка у місті Київ та доставили до Драбівського відділення поліції.

На даний час підозрюваному обрано міру заможного заходу у вигляді тримання під вартою. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x