«Черкаські Мавпи» сьогодні зіграють із «БІПою»

«Черкаські Мавпи» сьогодні зіграють із «БІПою»

До Черкас повертається великий баскетбол. Після тритижневої перерви у ПС «Будівельник» знову матч Суперліги Фаворит Спорт. Причому матч «Черкаських Мавп» та «БІПи» можна сміливо назвати не лише центральною грою туру, а й одним із центральних поєдинків третього кола чемпіонату. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

«Черкаські Мавпи» – «Запоріжжя»

4 лютого. Черкаси, ПС «Будівельник»
Пр-т Хіміків, 50/1
Початок: 19.00

Трансляції: «Спорт-1», «Країна Соціальна»
ТРК «ВІККА» (запис) – 21.15
Сайти ФБУ та «Черкаських Мавп»
Зустріч команд цього сезону: 1:1

У цьому сезоні черкасці двічі вже зустрічалися з одеською командою в офіційних іграх. Перша гра на домашньому паркеті проти колективу Вадима Пудзирея завершилася дещо несподіваною поразкою. Правда уже після цього новачок елітного дивізіону довів, що «БІПа» не лише амбітний колектив, а й реальна сила регулярного чемпіонату. Окрім «Мавп» у цьому сезоні одесити обігрували й інших фаворитів. Зокрема у чемпіонаті не встояло перед «БІПою», «Динамо», а в Кубку України одесити обігрували «Хімік».

Головною рушійною силою нашого суперника виглядає дует Картер-Ткаченко. Цікаво, що Крістофер взагалі лідер своєї команди за всіма показниками статистики. Він найрезультативніший (14.4 очки), найбільше підбирає (5.7 підбирань) та найбільше роздає передач (5.2 передачі).

Щодо гравців нашої команди, то, за словами тренерського штабу, всі хлопці у хорошій функціональній формі, виняток можуть становити Кобець та Шаламов, які відіграють ключові ролі відразу у двох чемпіонатах.

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Планомірно готуємося до важливого матчу. Вивчати суперника фактично непотрібно. Ми прекрасно знаємо один-одного, адже гратимемо не перший матч у сезоні. Функціонально команда у хорошому стані, переживаю дещо за Кобця та Шаламова, вони виступають на два фронти. Причому багато ігрового часу отримують і в Суперлізі, і у Вищій лізі, на них випало серйозне навантаження.

Що стосується суперника то слід лише згадати статистику, ми зіграли з ними 1:1, ми поступилися вдома – цього достатньо. До того ж на матч проти «БІПи» слід дивитися і з огляду турнірної ситуації, якщо ми обіграємо одеситів то віддалимося від них на безпечну відстань. Зараз саме ця команда виглядає реальним нашим суперником по першому етапу плей-оф, тому це важливий фактор. До того ж, ми зберігаємо шанси на третій рядок турнірної таблиці, задля цього потрібно обігрувати своїх сусідів по турнірній таблиці і не втрачати очок з командами нижнього ешелону чемпіонату. За таких умов кожна гра виглядає неймовірно важливою, а тим більше гра з командою, яка йде поряд».

Навколо гри:

Клим Артамонов повторив рекорд «Черкаських Мавп» за показником результативних передач. Шість разів у регулярному чемпіонаті кращий асистент турніру віддав 10 і більше результативних передач.

Лідером «Черкаських Мавп» за кількістю здобутих очок є Олександр Кобець, який у середньому за матч здобуває 15.9 очок. Кращим за цим показником у «БІПИ» є Кріс Картер – 14.4 очок.

«БІПА» – комфортна команда для черкаського форварда – Дениса Носкова. В останній грі проти одеситів Денис оформив потужний дабл-дабл: 18 очок, 14 підбирань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x