Відкритий лист Спілки жінок Черкащини до Президента України, лідерів політичних партій та громадян України з приводу трагічних подій у м. Києві

Відкритий лист Спілки жінок Черкащини до Президента України, лідерів політичних партій та громадян України з приводу трагічних подій у м. Києві

Спілка жінок Черкащини висловлює глибоку стурбованість подіями, що відбуваються в столиці нашої держави. Трагічні події останніх днів показують, що ситуація зайшла в глухий кут.

Ми просимо Вас, Вікторе Федоровичу, як Президента України зробити все можливе, щоб зупинити кровопролиття, зберегти цілісність держави та захистити її конституційний лад.

Сьогодні не можна допустити ні поділу, ні розвалу країни. Побудова процвітаючої, сильної та успішної держави можлива виключно шляхом реформ. Вуличні протистояння лише стоять на заваді цій меті.

Ми закликаємо лідерів опозиційних партій та громадських організацій дати справедливу оцінку подіям на вул. Грушевського у м. Києві та відкликати своїх прихильників з вуличних барикад.

Ми вимагаємо від правоохоронних органів адекватно, в рамках закону реагувати на всі правопорушення, припиняти будь-які спроби розпалити полум’я громадянського протистояння.

Ми звертаємося до міжнародної спільноти, представників ЗМІ – проявляйте дипломатичну зваженість, утримуйтеся від заяв, що можуть призвести до ескалації конфлікту, об’єктивно і неупереджено висвітлюйте ситуацію в країні.

Шляхи виходу із ситуації, що склалася в Україні, повинні обговорюватися за столом переговорів, в рамках цивілізованого діалогу, до якого ми закликаємо всі сторони конфлікту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x