Чорнобаївець зарізав жінку

Чорнобаївець зарізав жінку

Під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів, 67-річний чоловік наніс жінці ножові поранення несумісні з життям. Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. Чоловіка затримано, за вчинене йому загрожує до 15 років за гратами.
До начальника Чорнобаївського відділення поліції звернулась голова селищної ради та повідомила про зникнення 55-річної місцевої жительки. Вона розповіла, що жінка працює в Черкасах та на вихідні приїжджає в село. Але вже три дні як жінку ніхто не бачив, і на роботу вона не з’явилася. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Слідчо-оперативна група виїхала за місцем проживання зниклої. Вони встановили, що жінка 12 років проживає з раніше судимим 67-річним місцевим жителем, і за його словами декілька днів тому вона поїхала на роботу. Але при цьому чоловік помітно нервував. У ході огляду її домоволодіння правоохоронці в сараї побачили яму, а неподалік приміщення – візок з тілом людини, ретельно прикритим металевими предметами та одягом. Загиблою виявилась зникла жінка. Експерти виявили на тілі потерпілої ножові поранення в області шиї, синці та подряпини. Співмешканця загиблої правоохоронці доставили до поліції для дачі показів.
У кабінеті слідчого підозрюваний зізнався у вчиненому. Розповів, що вбивство вчинив три дні тому. Між ним та потерпілою виникла сварка на грунті ревнощів. Під час якої підозрюваний схопив зі столу ножа і наніс потерпілій поранення в область шиї. Тіло погрузив у візок, прикрив металевими предметами та одягом, і виніс на вулицю. ЇЇ мобільний телефон та частину речей спалив в печі, інші речі сховав на горищі. У сараї викопав яму, щоб поховати тіло.

Чорнобаївець зарізав жінку

Як повідомив начальник Чорнобаївського відділення поліції Богдан Олійник на цей час чоловікові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає від семи до п\’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x