На ремонт Черкаської ОДА потрібно кілька мільйонів гривень

Про це кореспондентові «Нової Доби» під час прес -конференції учора повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Івашкевич.

– Бунтівники пошкодили двері біля центрального входу, виламали двері з боку скверу, вибили вікна на першому та другому поверхах , майже всі вікна в сесійній залі. Спалено багато меблів. На всіх поверхах були здійснені акти вандалізму, – заявив перший заступник .
Чиновник зазначив , що робота в облдержадміністрації почалася з фіксації збитку. Залучена група експертів, які мають повноваження дати оцінку нанесеному збитку. Незважаючи на повний хаос в приміщенні облдержадміністрації більшість працівників структури вийшли на роботу.

– Сьогодні більшість управлінь , департаментів, відділ облдержадміністрації та облради на роботі. Внесено деякі коректування в роботу департаменту культури та управління з деламсемьі та молоді , оскільки в їх приміщеннях через розгром сьогодні працювати неможливо. Ми ці структурні підрозділи тимчасово перевели в інші приміщення , – повідомив чиновник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x