У Шполі юнак пограбував жінку

У Шполі юнак пограбував жінку

21-річний житель Шполи пограбував жінку, відібравши у неї мобільний телефон. Грабіжника затримали протягом доби. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Увечері до чергової частини Шполянського відділення поліції звернулась 30-річна місцева жителька та повідомила про пограбування. Жінка розповіла поліцейським, що поверталася з роботи і розмовляла по телефону. На зустріч ішов молодик, який вихопив із її рук мобільний і втік у невідомому напрямку.

Працівники поліції, що прибули за викликом, опитали заявницю та отримали опис зловмисника. Він співпадав з описом 21-річного місцевого жителя, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та схильний до зловживання спиртними напоями. Підозрюваного знайшли за місцем проживання та запросили до поліції, де його впізнала потерпіла. Розуміючи, що його викрито, він зізнався у вчиненому. Звинувачує у всьому оковиту, пояснити, для чого вчинив кримінальне правопорушення, не зміг.

Речовий доказ вилучений. За даним фактом Шполянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x