В Умані поліцейські проводять операцію «Нагляд»

В Умані поліцейські проводять операцію «Нагляд»

З метою активізації боротьби з рецидивною злочинністю, а також запобігання вчинення правопорушень окремими особами, звільненими з місць позбавлення волі на території області проводяться комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Нагляд». Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

У межах проведення зазначеної операції працівники Уманського відділу поліції здійснюють перевірку осіб, що перебувають на профілактичних обліках, а також проводять попереджувальну роботу з окремими особами звільнених з місць позбавлення волі.

На обліку в Уманському відділу поліції перебуває 21 особа, які знаходяться під адміністративним наглядом та за ознаками судимостей формально підпадають під нього. Це особи, які були засуджені за тяжкі злочини, або засудженими більше одного разу до позбавлення волі, а також особи які не бажають стати на шлях виправлення і залишаються небезпечними для суспільства.

Правоохоронцями з метою виявлення осіб, які порушують обмеження, встановили адміністративний нагляд, здійснюють відпрацювання місць масового скупчення людей, розважальних закладів, а також перевірку вказаних осіб на дому.

Відносно двох осіб, які порушили зазначені обмеження, уманськими інспекторами складено протоколи про адміністративну відповідальність передбачену статтею 187 КУпАП. Дані матеріали направлено до суду для прийняття відповідного рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x