Сміляни відправили в зону АТО понад 600 штук пиріжків

Сміляни відправили в зону АТО понад 600 штук пиріжків

Гімназисти продовжують співпрацювати зі Смілянським товариством українських патріотів. Цього разу учні виконали замовлення волонтерів на збір консервації та овочів. Враховуючи, що українське сало для всіх, наче ліки, педагогічний колектив направив національний продукт для підтримки духу і підвищення імунітету бійців, які несуть службу в зоні АТО. Сюрпризом для воїнів стануть 660 пиріжків, спечених вчителями, батьками, учнями і наданих приватними підприємцями Мариною Голуб, Лідією Івановою, Олександром Нетесаним. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Сміла».

Гуманітарний вантаж відправлено через волонтера Гжегоша Миколайчука, який подякував гімназистам за постійну співпрацю та активну громадянську позицію, небайдужість до долі держави.
Смаколики запакували у ящики з гербом гімназії та дитячими малюнками з побажаннями миру і повернення додому. Цього разу завантажували машину, на якій розміщено відомий символ Смілянського товариства українських патріотів «Шершень», зображення якого створила вчителька образотворчого мистецтва гімназії Вікторія Варава.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x