Студенти Інституту пожежної безпеки взяли участь у тренінгу із самоврядування

Студенти Інституту пожежної безпеки взяли участь у тренінгу із самоврядування

6-7 лютого члени Ради студентського (курсантського) самоврядування інституту Аліна Вараниця, Валерій Брус та Богдан Куркурін взяли участь у тренінгу для представників органів студентського самоврядування та активних студентів Кіровоградської та Черкаської областей, що проводився за підтримки Міністерства освіти і науки України спільно з провідними молодіжними студентськими організаціями у Кіровограді. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

Метою тренінгів було створення у вищих навчальних закладах України самодостатнього та дієвого студентського самоврядування, надання практичних навичок щодо участі студентів у вдосконалені організації навчального процесу, реалізації студентських проектів, створення студентських медіа, а також участі студентів у забезпеченні прозорості діяльності вищих навчальних закладів та боротьбі з корупцією. Також протягом тренінгів було роз’яснено механізм взаємодії та переваги членства у профспілкових організаціях студентської молоді, обговорено стратегічні та тактичні завдання для органів самоврядування у 2016 році.

Для курсантів та студентів ЧІПБ участь у тренінгу мала велику позитивну роль у обміні досвідом студентського самоврядування, розширенні правових знань і організаційних навичок, співпраці в контексті виконання спільних стратегічних завдань на шляху до розвитку дієвого студентського самоврядування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x