На Чигиринщині чоловік обікрав дачу

На Чигиринщині чоловік обікрав дачу

Шукаючи кошти на розваги, раніше судимий чоловік обікрав дачний будинок мешканки Кіровоградської області. З домоволодіння зловмисник викрав металеві предмети та кольоровий метал. Викрадене хотів здати на брухт, але довести справу до кінця йому завадили правоохоронці. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції звернулась 53-річна жителька Кіровоградської області та повідомила про крадіжку. Потерпіла розповіла поліцейським, що в одному із сіл Чигиринського району має дачу. По приїзду побачила, що в сараї і в будинку виламані двері, кругом безлад, зникли металеві предмети, та кольоровий метал.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, дізналася, що біля будинку люди бачили чоловіка, який щось виносив з двору і вантажив на велосипед. За описом було встановлено його особу. Ним виявився раніше судимий 36-річний житель Чигирина. Його було затримано на одній із вулиць міста. Він прямував велосипедом з викраденим на брухт. Чоловіка доставили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що на крадіжку він зважився через брак коштів на розваги. Двері відчинив знайденим у дворі залізним предметом.

Речові докази вилучено. За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x