Лікар із Лисянщини отримав службове житло

Лікар із Лисянщини отримав службове житло

Випускник Буковинського державного медичного університету Володимир Гушул, який у Лисянській центральній районній лікарні проходить інтернатуру зі спеціальності лікар-хірург, отримав власне житло. Про це повідомляють в Лисянській РДА.

Ключі від кімнати, відремонтованої за кошти районного бюджету, молодому фахівцю вручив заступник голови райдержадміністрації Олександр Дубовий, який разом із головою районної ради Ярославом Попком і головним лікарем Олександром Ніколюком, привітали лікаря з цією подією. За словами заступника голови районної державної адміністрації Олександра Дубового, забезпечення житлом лікарів дасть можливість залучити молодих спеціалістів та закріпити їх у районі, що в подальшому дозволить покращити якість медичної допомоги населенню, а в перспективі жителям об’єднаних територіальних громад.

Кімната, яку облаштували в колишньому господарському крилі лікарні, тепла і затишна. Молодий лікар вдячний такій турботі влади, адже тепер гостре для нього квартирне питання вирішилося, і робота стане продуктивнішою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x