Зброю та наркотики знайшли поліцейські у молодого черкащанина

Зброю та наркотики знайшли поліцейські у молодого черкащанина

Під час санкціонованого обшуку в автомобілі та квартирі черкащанина виявили та вилучили наркотичні речовини, зброю та боєприпаси. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До працівників поліції надійшла інформація про те, що 24-річний житель Черкас зберігає за місцем проживання наркотики. Під час перевірки інформація підтвердилася.

У ході обшуку в автомобілі чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 3 пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. В квартирі також виявлено та вилучено подрібнену суху речовину темно-зеленого кольору рослинного походження, а також приладдя та інгредієнти для виробництва наркоречовини. Окрім цього, поліцейські виявили та вилучили зброю, набої та боєприпаси.

Вилучене направлене на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x