Анастасія Котолуп у 6 років уже виступала на великій сцені

Анастасія Котолуп у 6 років уже виступала на великій сцені

Усе почалося з виступів на святах у дитячому садочку. Тепер же вона дивує усіх у школі, на українських та міжнародних конкурсах. Власницею чаруючого голосу є учениця Першої міської гімназії чотирнадцятирічна Анастасія Котолуп. Співочий талант маленької Насті розгледіла мама. Відтоді дівчинка й почала займатися вокалом.

─ Спочатку я просто співала у дитсадку на святах. А у віці 6 років я вже виступила на великій сцені. Пам\’ятаю, на конкурсі була одна цікава історія. Я тоді ще маленькою була. Так перехвилювалася, що забула текст пісні у приспіві. Довелося самій вигадувати слова. Ніхто, крім моєї вчительки, не помітив, що щось не так, – розповідає Анастасія. – Брала участь у багатьох співочих змаганнях: як в Україні, так і за кордоном. Найскладніший з усіх ─ Міжнародний конкурс у Росії в місті Санкт-Петербург. Найбільшою і найціннішою нагородою були 2 місце, велика медаль та грамота. Нещодавно у Чернівцях посіла 1 місце, і тут, у Черкасах – Bravo sound та Artlike Fest – теж 1 місце.

4 рази на тиждень дівчинка займається в музичній школі: це і уроки сольфеджіо, музичної літератури, хору, гітари, фортепіано. Вокал – двічі на тиждень, а коли потрібно ─ то й більше.
─ Співає Настя просто божественно. Особливо чаруюче в її виконанні звучить «Ave Maria». Коли вона співає, ти відчуваєш, як по шкірі пробігають мурашки. Її голос настільки бере за душу, що просто…немає слів. Мені здається, Настю чекає велике майбутнє, якщо вона буде продовжувати співати. І скоро її будуть показувати не лише на українських телеканалах, а й зарубіжних, ─ ділиться враженнями однокласниця Анастасія.
─ Найбільша моя мрія ─ це співати так, як оперні співачки. Та для цього потрібно багато працювати, – ділиться планами на майбутнє юна зірка.

Юлія Мельник

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x