Уманська молодь взяла участь в обговоренні перейменування вулиць

Уманська молодь взяла участь в обговоренні перейменування вулиць

10 лютого актуальна тема «Перейменування вулиць та провулків міста Умань» розглядалась на розширеному засіданні консультативно-дорадчого органу виконавчого комітету міської ради з питань молодіжної політики – Молодіжного виконавчого комітету та Ради студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста І-ІV рівнів акредитації. Про це «Новій Добі» повідомили в Уманському міськвиконкомі.

На зустріч лідерів молодіжної громади завітала секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк. Людмила Миколаївна розповіла про законодавчу процедуру перейменування вулиць та провулків, роботу комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування і перейменування об’єктів топоніміки та надані робочою групою пропозиції нових назв.

Під час засідання молодь активно включилась в обговорення, звучали різнопланові запитання, думки, пропозиції. На завершення лідери студентських рад, молодіжних громадських організацій домовились провести анкетування серед ровесників, уманчан та просто перехожих на вулицях міста, щоб під час прийняття рішення врахувалась думка кожного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x