Житель Монастирищини викрав у товариша велосипед

Житель Монастирищини викрав у товариша велосипед

Раніше судимий житель одного із сіл Монастирищенського району викрав у свого знайомого велосипед. Продав його за 350 гривень, а кошти витратив на розваги. Сума збитків, яку він завдав потерпілому, становить близько 2 500 гривень. Зловмисника затримано і він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Монастирищенського відділення поліції звернувся 36-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів поліцейським, що невідомий пошкодив двері до підсобного приміщення його домоволодіння та викрав велосипед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Опитуючи жителів району, поліцейські дізналися, що в сусідніх селах певний чоловік намагався продати двоколісний, схожий на викрадений. За описом було встановлено його особу. Ним виявився раніше судимий 39-річний селянин. Його знайшли за місцем проживання.

У розмові з поліцейськими чоловік розповів, що йому потрібні були кошти, тому вирішив обікрасти свого знайомого. Знав, що його вдома не має. Зірвав замок на дверях сараю та викрав велосипед. Викликав таксі і повіз його продавати селянам по дешевій ціні. Викрадене купили в Монастирищі за 350 гривень.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Монастирищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x