Через ревнощі смілянин побив сусіда до напівсмерті

Через ревнощі смілянин побив сусіда до напівсмерті

Поліцейські Смілянського відділу поліції затримали 37-річного смілянина, який завдав тяжких тілесних ушкоджень своєму сусіду. Наразі потерпілий перебуває в реанімації у важкому стані. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення про конфлікт між сусідами в результаті якого один із учасників перебуває в тяжкому стані та госпіталізований. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Правоохоронці поспілкувалися з очевидцями події та опитали 37-річного зловмисника, який побив потерпілого.

Як з’ясувалося, чоловіки спільно вживали спиртні напої. Після значної кількості випитого алкоголю, потерпілий став залицятися до співмешканки господаря. На цьому фоні між ними виник конфлікт, який закінчився бійкою. Нападник завдав декількох ударів руками по голові та по корпусу потерпілого, а потім зіштовхнув його зі сходів у під’їзді.

За словами начальника Смілянського відділу поліції Станіслава Шинкаренка за даним фактом зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x