Валентинів день у місті на Че

Валентинів день у місті на Че

Щороку в середині лютого світ божеволіє. Вдала маркетингова фішка, підкріплена найсильнішою емоцією людини – коханням, диктує свою моду і спосіб поведінки. Народ по всій земній кулі, незалежно від віросповідання, скуповує листівки, квіти, шоколад і м’які іграшки. Україна, зокрема Черкаси – не виняток. День усіх закоханих манить своєю романтичністю, милою історією про Святого Валентина, котрий тихцем вінчав молоді пари, сподіваннями на зізнання у коханні чи ж, принаймні, на незабутній емоційний вечір. Що я можу сказати: закоханим і щасливим нас робить не один день у році, навіть дуже розрекламований, а ми самі. І якщо вже так склалося, й усе ж під тиском суспільної думки слід спланувати День Святого Валентина, то треба це зробити з огляду лише на свої вподобання і другої половинки.

Як провести цей шалений, переповнений почуттями і феромонами, день у Черкасах?

Якби я була чоловіком, то найперше – відмовилася б від гучних заходів. Та раптом ваша половинка полюбляє шум-гам і розділяти своє захоплення з іншими, то виходу немає – ведіть її сюди:

ТРЦ «Любава» організовує 14 лютого, о 14 годині, цікаві майстер-класи зі створення оригінальних валентинок. Досить романтично, адже ніщо так не об’єднує людей, як спільна робота над чим-небудь. Водночас можна один одному зробити справді унікальну листівку, яку причепити вдома на магнітик до холодильника (і так романтика триватиме трохи довше, ніж один день). Також у «Любаві» відбудеться показ колекції сукенок, що не зможе не порадувати будь-яку жінку, та інтерактивна гра «Дівчата проти Хлопців» з безліччю конкурсів та сюрпризів.

– Квіти – незмінний і незамінний атрибут будь-якого свята, а Дня всіх закоханих – тим більше. Немає такої жінки, яка не любить квіти, або їй не буде приємно від такого презента. Однак дарувати просто квіти у такий день – просто втрапити на рекламний гачок продаців. Як на мене, звичайний букет зів’яне собі за кілька днів і від романтики лишиться мертвий спогад.

Та вихід є: Черкаський художній музей протягом цих вихідних проводить виставку клубу «Черкаська фіалочка». Що може бути оригінальніше і романтичніше? Маєте змогу подарувати безліч емоцій від відвідин і придбати спільний вазон із ніжними, красивими й чуттєвими квітами. А до всього – житимуть вони набагато довше.

– Жінка вам може у цьому і не зізнатися, та відвідувати різноманітні культурно-мистецькі проекти їй, можливо, не цікаво. Та, організувавши їй похід на творчу зустріч із Ольгою Горбачовою, де також буде представлено виставку фотографій про різнобарв’я ролей сучасної Жінки, не прогадаєте. Дуже оригінально буде, якщо на цю зустріч підете не тільки ви з нею, а запросите ще йїї подруг. А наступного дня завітаєте разом на виставку фіалок – незабутні враження гарантовано. Як і виставка квітів, творча зустріч відбудеться в Черкаському художньому музеї 13 лютого, з 14.00 до 17.00.

Черкаський палац молоді до Дня Святого Валентина організує концерт «Миттєвості кохання», що почнеться у неділю о 15.00. Вхід на захід вільний. А після концерту, щоб закріпити ефект ейфорії, можна відвідати там же, о 17.00, показ фільму «Вічне сяйво чистого розуму» Мішеля Гондрі. Концерт плюс фільм дорівнює вихід «в люди», приємні емоції, і інтелектуальний відпочинок. Варіант гідний до розгляду.

– Не оригінальний, але безпрограшний вихід на День усіх закоханих – вечеря у її або вашому спільному улюбленому місці. У ці вихідні, а особливо в неділю, майже всі заклади міста будуть пропонувати романтичну атмосферу й унікальні страви, можна обрати затишний ресторанчик за містом, щоб вирватися і «лап» переповненого закоханими міста. А перед вечерею можна завітати в кіно, пропозицій романтичних фільмів на цей вікенд буде навала, тож буде правильне налаштування хорошого настрою. Або завітати в театр неділю о 17:00 у Будинку культури імені Івана Кулика. Черкаський театр ім. Т. Г.Шевченка покаже цікаву виставу «Хто в домі господар?».

Знову ж, якби я була чоловіком, то б ні себе, ні свою другу половинку не мучила різними походами, заходами, навіть дуже цікавими. Нехай холодно, але прогулянка в парку чи в лісі лише вдвох із термосом смачнющого чаю, як на мене, найкраще, найромантичніше, що можуть придумати двоє. Під впливом кохання, що витатиме в повітрі від суспільної свідомості цього дня, зізнаєтесь один одному у почуттях.

І хто знає, можливо, ця прогулянка стане початком нової сходинки у ваших стосунках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x