Хто з черкаських депутатів підтримав новий виконком? (ДОКУМЕНТ)

Хто з черкаських депутатів підтримав новий виконком? (ДОКУМЕНТ)

Учора депутати міської ради обрали новий виконком. «За» проект рішення, що був заздалегідь оприлюднений на сайті міської ради, проголосували 22 депутати. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаської міської ради.

Відтак, до складу виконавчого комітету увійшло 14 осіб: міський голова, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, 4 заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, 7 представників від громадськості та секретар міської ради.

Після процедури обрання нового виконавчого комітету слово взяв міський голова Анатолій Бондаренко.

Хто з черкаських депутатів підтримав новий виконком? (ДОКУМЕНТ)
Він розповів, що у ході консультацій з обрання виконавчого комітету, окремі депутати від Партії вільних демократів «вели торги» по збереженню власного бізнесу, отриманню преференцій та посад. На думку міського голови, ці депутати не думали тоді ні про власну фракцію, ні, тим паче, про розвиток міста.

Також Анатолій Бондаренко пообіцяв в кінці березня вирішити наболіле питання щодо діяльності Черкаського асфальтобетонного заводу, робота якого була закритою та вкрай неефективною для міста, незважаючи на те, що власником 50 % акцій є Черкаська міська рада. Також міський голова висловив сподівання, що новий виконавчий комітет працюватиме злагоджено, ефективно та в інтересах громади Черкас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x