Найкращі смілянські лісівники отримали телевізори та смартфони

Найкращі смілянські лісівники отримали телевізори та смартфони

Днями у Смілянському лісгоспі відбулися збори трудового колективу, в ході яких відзначили кращих працівників серед майстрів лісу, майстрів лісозаготівельної справи, трактористів. Головний критерій, який враховувався при визначенні переможців – загальний внесок у справу лісозаготівлі та реалізації продукції протягом 2015 року. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні
лісового та мисливського господарства.

Виконання об\’ємних показників реалізації лісопродукції, поряд з ефективним використанням лісосировинних ресурсів, питанням раціональної розробки деревини та дотриманням сортиментної структури, є запорукою успішного функціонування лісогосподарського підприємства. Окрім вагомого внеску в структуру валового внутрішнього продукту нашої держави, наповнення бюджетів усіх рівнів завдяки своєчасній сплаті податків, це ще й виплата достойної заробітної плати працівникам.

Тож в Смілянському лісгоспі вже третій рік поспіль відзначають та нагороджують тих працівників, які своєю працею забезпечили виконання цього важливого показника та доклали чималих зусиль для прибутковості підприємства.

Директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда подякував усім присутнім за роботу та професійне виконання поставлених завдань, а найкращим вручив цінні подарунки.

– Такий захід на нашому підприємстві вже стає хорошою традицією, – зазначив Юрій Юрійович. – Приємно відзначити, що перелік найкращих працівників, що задіяні у лісозаготівельній справі та забезпечують виконання реалізації деревини, змінюється. Вважаю, що таке трудове суперництво й заохочення є дієвим стимулом для кожного в подальшій роботі.

Сучасні телевізори та смартфони за сумлінну працю отримали 8 працівників підприємства:
– Грозний Олег Валерійович – майстер лісозаготівель лісопункту Смілянського лісгоспу;
– Федорченко Олег Миколайович – майстер лісу Будянського лісництва;
– Хоменко Олександр Володимирович – майстер лісу Смілянського лісництва;
– Миненко Микола Васильович – майстер лісу Володимирівського лісництва;
– Граб Анатолій Іванович – майстер лісу Будянського лісництва;
– Юрик Петро Миколайович – майстер лісу Мліївского лісництва;
– Барабаш Андрій Іванович – майстер лісу Городищенського лісництва;
– Джулай Борис Федорович – тракторист Городищенського лісництва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x