Понад тонну гуманітарної допомоги відправили на передову з області

Понад тонну гуманітарної допомоги відправили на передову з області

Понад тонну гуманітарної допомоги отримали з Черкащини бійці, котрі нині виконують військовий обов’язок на передовій. Продукти харчування, побутові речі, пальне привезли на Схід АТОвцям представники обласної влади, зокрема перший заступник голови ОДА Віталій Коваль та голова обласної ради Олександр Вельбівець. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській ОДА.

Вантаж збирали за потребою для бійців 74-ї окремої бригади, батальйону спецпризначення МВС «Дніпро-1» та добровольців «Правого сектору». У цьому неабияк допомогли підприємства області, а саме: компанія «Верес», ТОВ «Тальнівський завод «Мінводи», а ще мережі автозаправних станцій Авіас та ін. У доставці готової продукції, переданої з обласних інтернатів, посприяв і директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало, який теж взяв участь у поїздці. Завдяки Департаменту освіти і науки для військових зібрали також сувеніри й дитячі малюнки.

– Поїздка видалась нелегкою, зокрема через погіршення погодних умов. Однак нам вдалося доставити гуманітарну допомогу до відповідних підрозділів, – розповів Віталій Коваль. – Пам’ятаю: лишень привезли вантаж, перше, що відкрили бійці, – обереги та сувеніри, створені руками черкаських дітей. Хлопці відразу ж почали розставляли їх на полицях та вікнах. І ми вкотре переконалися: такі дитячі дарунки й досі надихають учасників АТО на перемогу, ще більше стимулюють їх захищати мирне життя.

За словами Віталія Володимировича, останнім місцем призначення була Авдіївка, що на Донеччині. Там розміщується 74-та бригада, окремі загони Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Вдалося відвідати й антитерористичний центр у Краматорську.

Боєць батальйону «Дніпро-1», депутат обласної ради Олександр Рябошлик, який наразі виконує військове завдання в зоні АТО, на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» від імені побратимів передав приїжджим щиру подяку за гуманітарну допомогу, зазначивши, що Черкащина, як завжди, постійно та всіляко підтримує бійців військових підрозділів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x