Харків’янин напав на жительку Звенигородки і втік до Одеси

Харків’янин напав на жительку Звенигородки і втік до Одеси

Зловмисник проник до будинку потерпілої, погрожуючи ножем, заволодів її золотими прикрасами та банківською карткою. Підозрюваного затримали в іншій області. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує до 12 років за гратами. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонувала 45-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що декілька хвилин тому невідома особа вчинила на неї напад. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Спілкуючись із потерпілою, правоохоронці з’ясували, що до її будинку проник невідомий чоловік у масці, погрожуючи ножем відібрав у неї золоті прикраси та банківську картку. Зібравши всі необхідні речові докази, працівники поліції розпочали пошуки підозрюваного.

Правоохоронці отримали інформацію, що зловмисник декілька днів тому здійснив покупку в одному із місцевих магазинів, розрахувавшись карткою потерпілої. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився 30-річний житель міста Харків, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативні співробітники встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його в місті Одеса, де він переховувався у своїх родичів. У вчиненні кримінального правопорушення чоловік зізнався. Розповів, що в Звенигородці гостював у знайомого, в цей час і вчинив напад.

На даний час підозрюваному обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також правоохоронці встановили його причетність ще до двох крадіжок на території району. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x