«Колос» стала переможцем зимового Кубка Черкаського району

«Колос» стала переможцем зимового Кубка Черкаського району

На вихідних відбувся заключний тур зимового Кубка федерації району. Так у суботу ігровий день розпочинався матчем між командами «Червоної Слободи» та «Мощни». У цій грі перемогу одержали червонослобідські футболісти з рахунком 3:2. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

У наступному матчі «Сагунівка» одержала перемогу над «Байбузи» – 10:2. У третьому протистоянні дня «Свідівок» нав’язав серйозну боротьбу «Будище» та все ж таки перемогли будищанці з рахунком 5:2. Надзвичайно багатим на забиті голи вийшов поєдинок між «Темп» Руська Поляна та «Колос» Геронимівка на двох команди забили 9 голів, а перемогу отримала команда Руської Поляни.
Підводячи підсумки турніру переможцем та Чемпіоном зимового Кубку федерації стала команда «Колос» Геронимівка, на другому місці команда «Зоря» Білозір’я, на третьому команда «Темп» Руська Поляна.

На вручення нагород турніру завітали голова районної ради Олексій Собко, голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, начальник відділу в справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Сергій Бовт. Всім призерам турніру керівники району вручили почесні грамоти, медалі та переможцю перехідний Кубок федерації району.
Також організаторами турніру визначено переможців у номінаціях «Кращий тренер». Ним став Микола Деркач команда «Колос» Геронимівка, а в номінації «Кращий гравець» – Артем Мотруніч.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x